Ga naar de inhoud
pageon

Pageon


websites - web applicaties - ondersteuning bedieningen

Website nodig?

In 2016 heb ik samen met vrienden Pageon VZW opgericht met als hoofddoel om kerken en christelijke organisaties te helpen hun de nodige online zichtbaarheid te geven. In 2019 is de VZW een bedrijf geworden waardoor we ook andere mensen kunnen helpen. Onze klanten bestaan dan ook uit een combinatie van christelijke projecten en andere, vaak commerciele projecten.

Voor onze websites werken we meestal met Fork CMS (gebruikt over heel de wereld en waar ik zelf een van de hoofdontwikkelaars van ben) of wordpress.

Contacteer ons voor jouw website of webshop

EHBA (Eerste Hulp Bij Administratie)

Misschien heb je zelf geen website of webshop nodig maar heb je wel een repetitieve administratieve taak of taken die meer tijd kosten dan nodig. In dat geval kunnen wij jou ook helpen.

Wanneer je ons contacteerd kijken we dan samen hoe we het process kunnen stroomlijnen in een applicatie die helemaal op maat geschreven is om aan jou noden te voldoen. Door een custom applicatie te gebruiken ben je zeker dat alles altijd goed ingevoerd word door validatie op maat.

Contacteer ons voor jouw applicatie

Hosting

Wanneer je een website hebt moet je die ook ergens op een server zetten zodat mensen je site kunnen bezoeken. Dit is ook iets waarmee we jou kunnen helpen.

Een .be kan je krijgen aan €10 per jaar en hosting start vanaf €25 per jaar voor 1GB aan ruimte, per extra GB rekenen we €5, best wel een goedkope oplossing als je het ons vraagt. Andere domeinextensies zoals .com etc zijn ook beschikbaar op aanvraag.

Contacteer ons voor meer info

Enkele voorbeelden


Website ENC Gent

ENC Gent

Voor Every Nation Campus Gent mochten we een moderne frisse website maken die perfect aansluit bij hun doelpubliek: studenten.

Bezoek
Applicatie ARPEE

ARPEE

Voor de ARPEE mochten we een applicatie maken om gemakkelijk de aangesloten kerken te vinden. Achter de schermen zit een op maat geschreven applicatie waarmee ze alles zelf kunnen beheren.

Bezoek
Website VEG

VEG

De site waar het jaren geleden allemaal mee begon, bedankt voor het vroege vertrouwen in ons.

Bezoek
Website Add your voice today

Add your voice today

Deze website wordt gebruikt voor een God's Not Dead online evangelisatie campagne over heel Europa.

Bezoek
Website Webshop Gills & Scales

Webshop Gills & Scales

Gills & Scales was zo tevreden van de webshop die we voor hun hebben gemaakt dat ze er nog een hebben laten maken door ons.

Bezoek
Website Every Nation Lisboa

Every Nation Lisboa

Toen Elvis en Joyce naar Lissabon vertrokken om daar een kerk te stichten hebben wij hun geholpen om ook online aanwezig te zijn in Lisboa.

Bezoek

Contact